SKF Norge AS og Karsten Moholt AS har signert en langsiktig samarbeidsavtale/partneravtale.

Begge selskaper ser store muligheter i en felles tilnærming til smart vedlikehold av roterende maskineri. Vi har også lang og bred erfaring innenfor store markeder som energi-, marine-, havbruk- og landbasert industri, som vi kommer til å bygge videre på.

Som en del av avtalen vil Karsten Moholt AS kvalifiseres til sertifisert SKF partner. SKF vil gjennom avtalen levere teknisk kunnskap, utstyr og tjenester for vedlikehold av roterende utstyr.

Sales Manager Christian Skjoldli (Karsten Moholt) sier: «Vi ser på dette samarbeidet som en riktig utvikling for å ytterligere øke vår kompetanse innen produkter som gir levertids forlengelse. Sammen med SKF kan vi da tilby våre kunder også det fremste av produkter, kunnskap og erfaring som SKF har, som de ledende aktørene hver av selskapene er innen sine segment.»

Country Sales Manager Johnny Doksæter (SKF) sier: «Sammen ser vi betraktlige vekstmuligheter innenfor digitalisering, ikke minst der vi deler kunnskap og sørger for implementering av «Rotating Equipment Performance». Løsninger der man for eksempel oppgraderer til hybridlager, vil kunne gi verdifull levetidsforlengelse av roterende maskineri. Vi vil sammen tilby de beste løsningene for våre kunder.»

Samarbeidsavtalen/partneravtalen med SKF Norge AS omfatter Karsten Moholt AS, med selskaper tilknyttet KM gruppen. Fra før av er Teknor AS i Harstad SKF Certified Maintenance Partner.

For mer informasjon vennligst kontakt:
SKF Norge AS: Johnny Doksæter tel: +47 900 96 607, E-post: johnny.doksæter@skf.com
Karsten Moholt AS: Christian Skjoldli, tel: +47 48100701. E-post – christian.skjoldli@karsten-moholt.no

SKF er en ledende global leverandør av lager, tetninger, smøresystemer og service som inkluderer teknisk support, vedlikehold og tilstandskontroll og kurs. SKF finnes representert I over 130 land, har mer enn 17 000 forhandlere på verdensbasis. I 2018 var omsetningen på SEK 85,7 milliarder og antall ansatte ca. 45 000. www.skf.com

Karsten Moholt arbeider kontinuerlig for å være en ledende aktør innen elektromekanisk industri. Vår vinnende strategi er et vedvarende fokus på å utvikle nye løsninger for effektivt vedlikehold. Karsten Moholt har over flere generasjoner bygget opp unik kompetanse og erfaring innenfor roterende elektromekanisk utstyr, noe som gjør at vi i dag er verdensledende innenfor flere av våre fagfelt. Karsten Moholt er en foretrukket samarbeidspartner for flere av verdens ledende selskaper. www.karsten-moholt.no

 

Share this: